8 bodova telo ne prašta posle tri decenije

Gospodo, vaše telo preobrazio posle trideset. Da, mi smo svesni, mi smo, nažalost, isto tako … imajte na umu, međutim, da su za greške koje je u ovom trenutku, to je vredelo boleśniej u poređenju sa prošlošću. Dakle, mi smo u žurbi na pomoć! Evo 8 stvari da se napiše o broj zabranjenih. To može biti teško, ali mi garantujemo!– dobrobit. Ceo dan ispred računara, onda pogledajte u kasnim večernjim satima sa prijateljima pobednik sa pivom, uveče zarwana, i vratio se na računarskom sistemu.

Loše navike

Ne doručkujem zbog onoga što nemate vremena ili glava u cilju ručak przekąsisz nešto brzo, za jednu noć on je dobrovoljno obżerasz. U pitanju lekova vi tvrdite, da su svi ti ljudi, a takođe je veoma, pa, više volite da se opustite na kauču, nego ići sa staze. Kada nešto boli, možete da sačekate dok sam proći, kao autentični muškarci ne idu kod lekara. Audio poznato?

Loše navike

  1. Solisz previše – ti ne znaš li kuvana jaja bez turšije? Potpuno isti sa paradajzom? Obično dosalasz supe i jela? Pazi! U svetu zdravlja (ono) savetuje da koriste jednu ravnu kašičicu soli (5 g), Kao i optimalni dan-za-dan Zahtevi za pojedinca.
  2. Ne stalni boravak – ne brinite, nećemo da vas pokrenuti marathons ili za rad u ekstremnim sportovima. Ako se svakodnevno ne pomera uopšte, mislim da počne na uvođenje nekoliko malih promena.
  3. Ne rozciągasz – prilagodljivost mišića i zglobova nakon trideset svodi na minimum. Pored toga, negativno na radu sedelački način života ili, u slučaju ljudi koji su sportovi sa punim spektrom aktivnosti. “Ako ne rozciągasz mišićnog tkiva posle treninga, oni su presekli”, – kaže istraživač iz. prašta posle tri decenije
  4. Nije kasno da ustanem naučnici u veb stranicama američkog časopisa “odmori” je izvestio da danas stojimo u proseku svega oko 6 sati (radi se o iznosu od 7-8 sati), a takođe Predlažem rad dan je počeo u 10 časova.
  5. Možete da konzumiraju pivo za svaku priliku – za neke gospode u ovom trenutku, život će sigurno izgubiti razum … do smanjenja ovog stava i, pre svega, na sledeći, nude priliku. Niko ne zahteva od vas da uklonite pivo iz njihovog asortimana jela. Mi govorimo o ograničenju ih. Zašto?
  6. Ne naučite, da li imate automobil? To je moguće, dajući mu standardne provere na avtoslesarя, a takođe, ako se apsolutno ništa ne pokvari, da se promeni ulje i filter za vazduh, dijagnostika motora, kao i privesci. Mislite o sebi kao o auto-stariji, više ga atrakcija.
  7. Ne jedite krompir i suvo grožđe – ako smo razgovarali proizvodnju testosterona, dijeta važne ugljenih hidrata. Međutim, neki zrna je za nas značajan resurs za trzydziestoparoletnich muškaraca zbog glutena (on povećava nivo prolaktina, kao i da je nasilnike za proizvodnju testosterona).

To još nije sve. Oni su isto tako suvo grožđe. Koriste ga kao užinu. Anti-inflamatorno dejstvo i antioksidansi, na primer, rezveratrol, koji stimuliše proizvodnju testosterona i smanjuje nivo estrogena. Pored toga, suvo grožđe sastoji se od bora, međutim, nije veoma popularan, dodatno poveća nivo testosterona minerala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *