To je ono što testovi za muškarce?

Osnovne studijeStatistik, da gospod živi manje u poređenju sa ženama. I to je zbog činjenice da su mnogo manje higijenski način života. Dim, alkohol, piće, konzumiranje loše, kao po pravilu, su takođe žrtve nesreće, imaju višak kilograma ili je gojazno. To je vreme da se transformiše i da se bori sa zdravlje i blagostanje. Savremeni čovek je u stalnom protoku, kao i na osnovu velike brige u vezi sa stresom, da bude najefikasniji.

Takav nejednak ishrana i nedostatak vremena za fizičku aktivnost. Sve to je dovelo u njegovo zdravlje i vrste. Na vrhu da, momci, do žene počinju da pate kardiovaskularnih bolesti, prema statistici, čak i više od njih ardiovaskularnih bolesti ili moždanog udara. Postoje mnogo manje organizovana, a takođe imaju tendenciju da ignorišu hronične bolesti: visok krvni pritisak ili dijabetes. Pored toga, dešava da ne znate, da to je sramota, jer se rešavaju reguliše svoje zdravlje i blagostanje.

Osnovne studije

Kod specijaliste svaki momak treba da pokaže na minimum, kada je u roku od 3 godine. Međutim, to je, naravno, bilo bi optimalno da uradi preglede jednom godišnje, najmanje, da proveri pritisak. Kardiovaskularne bolesti često je uzrok mnogih zdravstvenih bolesti, kao i ako su ostavljeni bez pažnje, može da izazove zaustavljanje srca ili moždanog udara, posebno u tome što je savremeni čovek živi u uzbuđenje, a takođe podležu zahtevima. Takođe treba da zapamtite o standardnim istraživanja laboratorije: morfologije, proveru ispravnosti problem glukoze, kao i urina.

Gospodo, prate svakih 2-3 godina. Takođe je Važno da se kontroliše nivo holesterola. Proverite ga jednom u 5 godina. Muški problem važan istraživanja u kalendaru svakog čoveka treba da bude psi, koji su usmereni na rano otkrivanje raka ćelija prostate. Nakon 50. rođenje bi trebalo da bude istraživanje se sprovodi na svakih 1-2 godine. Ako članovi porodice su situacije, ćelije raka prostate, pregled može da počne i ranije. Ovaj izbor mora biti napravljen u konsultacije sa svojim lekarom, jer postoji opasnost korekcije u medicinskoj značajan nepotrebno analiza invazivnih i slučaju problema.

Svaki čovek mora da se bori sa vaše zdravlje

Svaki čovek mora da se bori sa vaše zdravljeKako to izgleda nakon što je vaš auto. Paket studije “obaveštenih ljudi” – to je predlog za sve ljude posle 18. godine života. Rezultat je ogroman niz istraživanja, laboratorijska istraživanja, kao i za ultrazvučna ispitivanja, uključeni u pregled, dobićete priliku da rane dijagnostike mnogih bolesti, uključujući: problemi sa srcem, ćelije raka (na primer, rak prostate, mokraćne bešike, pankreasa, jetre), pored nekoliko drugih zdravlje uslovima. Rano medicinske dijagnostike, kao i uvođenje odgovarajućeg tretmana vam omogućava da u potpunosti izlečiti mnoge bolesti, uključujući i ćelije raka.

Da li vam je stalo da konzumiraju povrće, dopingujesz za trčanje i čak ubedila ga da prestane da puši. Ali kada si podseti na o preventivnih zdravstvenih studija, kao da je govorio na zid. Šta konkretno treba da se uradi, da je čovek beži, kada čuje lozinka “tumor pero”? Trenutno je pokušao različite pristupe: od ugodan “ako me voliš, analizirati dva”, “ako ću naučiti, potrebno je dodatno” sa: “ne budi kao sebičan, zdravlje je jedno od najvažniji trenutak”, ali ironično “odrastao momak, a takođe plaše da poseti lekara”. I apsolutno ništa! Na nekoliko načina, ali da li tipa efektivna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *