Zdravlje muškaraca

U je još uvek pod kontrolom stereotip o tome da je zdravlje i ishrana nije čovek. Momci veruju, da bude dovoljno zdrav i uravnotežen, da posetite teretanu i da se hrane hranljivim materijama za bodibildere. U isto vreme zapanjen da u ranom uzrastu imaju problema sa zdravljem i vellness, i u spavaćoj sobi. Sa druge strane, odgovarajuće ishrane i zdravstvenih načina života je garancija uspešnog seksa u roku od nekoliko godina!

Savremeni čovek

Savremeni čovekModerni momci su žrtve manipulacije u, kao i obično, kao žene. Rečeno im je da moraju biti stalno na konju i da je spremna za seks. Fotografije “mioma” u oglasima diskovi ih u complicateds, a papir mužjaci imaju stotine seks u vezi ponude. Ne imajte na umu, međutim, nešto o zdravlju ili problema seksualnog karaktera, koji u svakom slučaju budite sigurni da će se pojaviti. Dame iz mladosti, da razmotri Spise, gde oni otkrivaju (ako ne njihovi roditelji ili škola), da bi trebalo da ide na ginekologu, da otkrije njene bisti. Pisma, koje spadaju u grupu jasno, da ako mlada osoba ima problema sa reproduktivnom funkcijom (često je pilot), on nije poznato tačno, šta se dešava sa njim i da pozove.

To neznanje je često praćena ih u odraslom dobu, kod muškaraca nepoznato tačno, koji su simptomi raka prostate ili testisa, a često traže medicinski interes suviše kasno. Istražite mesečne grudi obično prolaze, kao i procene kod ginekologa? Podstiču brigu o njoj. On, takođe, mora da se, kada je mesec dana da se proceni svoje genitalije, da vide da li su osip, krostek ili pravnih lica; poštuju ili penisa, ne izlagati sumnjivo reset-krv ili zelenkasto-siva. Ako selekcije imaju neprijatan miris, ako postoji svrab ili peckanje pri mokrenju, treba da razgovara sa terapeutom, koji je, svakako će vas uputiti na odgovarajuću tehničar.

Kroz kuhinjski prostor sa krevetom

Kroz kuhinjski prostor sa krevetom

Hrana u žurbi, brze hrane, alkoholnih zloupotrebe, dijeta na osnovu elemenata obrade, pržena hrana bogata jednostavnim ugljenim hidratima, nedostatak voća i povrća u ishrani ovih štetnih navika, naravno, ne čine čoveka velikim Entuzijasta. U najboljem slučaju, on sigurno će biti sklona infekcijama urinarnog sistema, može takođe da se desi da ga neprijatan svrab kandidoz. U najstrašnijih situaciji da mu prete od raka ćelije. Loša ishrana dovodi i težinu, koji je, po svemu sudeći, nije povoljno utiče na pogodnosti u vezi sa seksom života. Najefikasniji šta može da se uradi sa, da podstakne njen dečko do postepenog promene u plan ishrane, vi ćete imati dodatnu zajedničkog kuvanje i romantične večere.

Za doručak jesti jogurt bez šećera, što će svakako pomoći da se bore sa gljivične infekcije. Pre obroka popiti sok od brusnica, kao i mnogo filtrira ili mineralne vode-to vam pomaže da se spreči bolesti urinarnog sistema. Ne preterivati sa crvenim mesom, da se drži podalje od prijatnih gazirana pića. Povrće i voće kupiti bazarku ili u prirodne hrane prodavnicama. Izbegavajte prženje i kuvanje. Ako je vaš saputnik počinje da imaju problema sa viškom težine, uzmi ga na veštaku za ishranu, koji će pripremiti odgovarajući plan ishrane. Ako dodate na ovo sportom i fizičkom brojnim fitnes puta nedeljno, za kratko vreme ćete sigurno osetiti da Imate više izdržljivosti i snage na krevet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *